Human capital solutions

Inzetbaar blijven en stress reduceren met ART online

Nu we opnieuw voor een uitdaging staan en ons wederom schrap moeten zetten voor een turbulente tijd met onduidelijkheden, beperkingen en risico’s, is het noodzakelijk om het hoofd koel te houden, mentale veerkracht te tonen en onszelf inzetbaar te houden. 

Om daarbij helpend en ondersteunend te zijn heeft Eduquest samen met partnerorganisatie Educoach het succesvolle Adaptation and Recovery Treatment program (ART) tailor made aangepast naar de specifieke behoeften en wensen van onze cliënten die momenteel werkzaam zijn in stress gerelateerde beroepen zoals de zorg, politie en overige beroepen binnen het publieke domein.

Het programma is volledig online te volgen en richt zich op het voorkomen en/of verminderen van werk gerelateerde stressklachten en ziekteverzuim. Het programma is flexibel qua opzet en staat open voor iedereen die (in)direct onder verzwarende omstandigheden zijn of haar beroep of ambt uitoefent waarbij de psychische belastbaarheid onder druk is of kan komen te staan.

De voordelen van het programma voor u kort op een rij:

● Directe psychologische hulp en ondersteuning zonder doorverwijzing;

● Flexibel afgestemd op uw persoonlijke behoeften en omstandigheden;

● Tweede-lijns psychologische zorg direct beschikbaar zonder wachtlijsten.

Het online ART programma wordt mogelijk (deels) vergoed. Informeer over de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar. Meer informatie ontvangen m.b.t. het programma, tarieven en inschrijving kan via het contactformulier op onze website.